Prima Beers – Øl oplevelser nr 4

Details

Prima Beers – Øl oplevelser nr 4.
-Smagning for øl ratere og andre øl entusiaster

Følgende arrangementer er foreløbig planlagt:
-Fredag d. 30 jan, kl. 14.30-17.30
-Fredag d. 20 feb, kl. 14.30-17.30
-Fredag d. 20 marts, kl 14.30-17.30

Øl der skal smages, Fredag den 30 Januar:
-Mr Throtter´s Chestnut Ale, 50cl, 4,0%, Bitter, England. (20 Rating RB, 0 DK)
-Bronckhorster Rise & Shine, 33cl, 7,0%, Amber Ale, Holland. (Kun få er i DK, 42 Ratingings RB, 0 DK)
-Bronckhorster Rise & Shine BA, 33cl, 7,0%,BA Amber Ale , Holland. (Kun få er i DK, 9 Ratingings RB, 0 DK)
-Widmer Brothers Hopside Down, 75cl, 5,0%, Imp. Pale Lager, USA. (8 Rating RateBeer)
-Hoppin´Frog Silk Porter, 65cl, 6,2%,Porter, USA. (97 point af 100 på RateBeer)


Pris ved 5cl smagsprøver (i alt ca. 1 genstand) = 35kr (kan svinge et par kr.)
Pris ved 10cl smagsprøver (i alt ca. 2,1 genstand) = 68kr (kan svinge et par kr.)

Ideen bag disse smagninger:
Da vi her hos Prima Beer inden for den for det sidste år har sadlet om fra kun at være importør af Primator øl til nu at være importør af øl fra bryggerier i både Norge, Usa, Holland, Tyskland, Belgien og i perioder også fra andre lande, og da vi samtidig har startet en fysisk butik i hjertet af Hobro, får vi konstant mulighed for at skaffe sjældne og virkelig spændende øl hjem til Danmark.

Vi synes at øl indkøb bør være meget mere end blot at tage øl ned fra hylderne, det bør være en oplevelse at købe og nyde øl. Her i butikken ved vi meget om vores produkter og da øl rating (vurdering af øl) er et stigende fænomen i Danmark og da flere og flere får sig en særlig fornøjelse i at smage sjældenheder, vil vi her i butikken tilbyde en mulighed for dette, og til en pris hvor alle kan være med.

Vi vil nemlig gerne sikre at så mange som muligt kan nå at smage ellers meget dyre og meget sjældne øl til disse arrangementer.

Alle er velkomme til disse øl oplevelser både øl ratere, øl nørder og hr. og fru Danmark, og der vil være noget for alle typer øl nydere. Raterne kan smage øl de eller måske ikke kan komme i nærheden af og andre kan lære lidt om hvilke typer øl de kan lide og ikke kan lide uden først at skulle flere dyre flasker.

Arrangementerne er åbne arrangementer og vil som oftest blive afhold om fredagen som fyraftens arrangementer fra 14.30 – 18.00 med 4-6 ugers mellemrum. Da der ikke er tale om traditionelle øl smagninger, men mere en uformelde smagninger kan man komme når som helt i tidsrummet og bruge den tid man skulle ønske på smagningen, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Da mange vil være kørende i bil har vi valgt at lave to størrelser af smagsprøver: en på 5 cl = ca 1,2 genstand så man kan køre inden for lovens rammer ved at bruge lidt tid i butikken, eller 10 cl = ca 2,4 genstande af øllene til dem der skulle vælge at komme som passerer, med tog/bus eller blot er ude og handle.

Da vi håber på sigt at kunne trække folk fra nær og fjern til disse smagninger og da vi ligger meget centralt i forhold til busser og tog, vil vi på sigt på bagsiden blive opskrevet tog tiderne og bus tider fra oplandet samt vise et kort med hvordan man kommer til vores butik.



Cost: 35 kr
http://www.primabeer.dk/index.php?pageID=&subjectID=42401

Contact

Lars Christiansen
[email protected]
+45 25541153



Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees

No attendees at this time