Cervisiam Bryggeri holder ølsmaking og krankupp på Tapp & Kork!

Details

Martin fra Cervisiam kommer og underholder med smaking av deres øl, og historier fra oppstarten. Pris kr 300,-
Påmelding: [email protected] eller i baren.
Cervisiam Bryggeri er per i dag, et såkalt nomadebryggeri. Dette kan også kalles for et gjøkebryggeri, et sigøynerbryggeri eller et leietakerbryggeri. Dette vil enkelt og greit si, at vi reiser rundt om kring for å brygge ølene våre på forskjellige bryggerier. Dette lar oss brygge ølene våre der det passer best, og der hvor volumet til en hver tid passer oss best.

Vi er svært opptatt av å synliggjøre hvor vi har brygget de forskjellige bryggene, og dette vil alltid være informasjon du finner på produktet, eller på RateBeer. Vi er tross alt stolte av å samarbeide med så flinke leverandører, om å få produktene våre ut til det norske folk. Vi samarbeider med eminente bryggerier som Dugges, Austmann Bryggeri, Schouskjelleren Mikrobryggeri og St. Hallvards Bryggeri for å sikre at produktene har den kvaliteten vi krever.

Cervisiam oppstod som et resultat av hjemmebrygging som gikk over stokk og stein. Med et delvis automatisert bryggeri på 100L, et titalls kjøleskap, en egen keezer til servering av fatøl og et stort lokale, tok hjemmebryggingen fort overhånd. Etter deltakelse med gode rangeringer på NM i hjemmebrygging, Oslomesterskap i hjemmebrygging og ikke minst seier under IKT-NM I hjemmebrygging var veien til å gå kommersielt lagt. Det var kanskje spesielt etter at over 1000 liter av vårt seiersøl “Citrus Lager”, som vi brygget sammen med Crow bar og brygger i Oslo. Ble solgt på under 14 dager at vi virkelig så potensiale i ølene våre.

Som hjemmebryggere brygget vi alltid øl som utfordret smakssansene dine, enten i form av brett og bakterier, tilsetninger som kaffe, kokos, laktose, essenser, frukt, bær, vanilje, kakao, ekstreme alkoholinnhold, latterlige mengder humle eller andre sprell. Dette har vi tatt videre med oss som nomadebryggere, og prøver til en hver tid å lage øl som utfordrer smakssansene til personens om drikker ølet vårt. Vi inngår aldri kompromisser med ølene våre, og fokuserer alltid på å bruke de beste råvarer, samme hvilket utslag det får for prisen. Dette er slik at forbrukeren skal få et kompromissløst produkt.

https://www.facebook.com/events/875406219244468/

No contact information provided



Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees

No attendees at this time