No Score 

Requires
more ratings

Brewed by Cervisia Kft. - Bors Serfőzde
Style: German Hefeweizen
Győrzámoly, Hungary
Serve in Weizen

bottling
unknown

on tap
unknown

distribution
unknown

Add Distribution Data
RATINGS: 6   MEAN: 3.27/5.0   WEIGHTED AVG: 3.13/5   EST. CALORIES: 165   ABV: 5.5%
No commercial description

A tick is a star rating
 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Most RecentTicked By

hetyu's rating

3.4
   AROMA 7/10   APPEARANCE 3/5   TASTE 7/10   PALATE 3/5   OVERALL 14/20
hetyu (273) - - AUG 21, 2012
Bottle - Tasted a while ago, however really liked it. Golden, orangy in color with a nice head. This unfiltered hefe comes with the usual line: banana and orange, some yeasty flavour. After taste is a bit citrusy.


2.3
dr.dod (523) - Szeged, HUNGARY - JUN 22, 2015
Draugth at a beerfest. It is very simple, lightly orange dominated, but there are the usual tropical taste. Very hazy colour, light foam for a wheat.

3.5
Quack-Duck (9540) - Down South, GERMANY - JAN 5, 2012
bottle, with many thanks to Cuso! Cloudy pale yellow, large white head. Full-bodied, lovely wheaty malt flavours with a very faint fruity touch, pleasantly yeasty and slightly hoppy in the lingering finish. A delicious Hefeweizen!

3.5
Cuso (8950) - Bratislava, SLOVAK REPUBLIC - DEC 7, 2011
Bottle from brewery. Hazy orange color with medium white head. Wheat, banana, oranges, yeast. Taste, yeast, banana, citrus, oranges. Dry finish. Good.

3.2
filthy (3) - - OCT 9, 2011 does not count
Am no expert but I liked it. Got a good overall taste even though there are some sour notes somewhere. The smell was funny but I couldn’t identify what was causing it.

3.3
inbirraveritas (1622) - Budapest, HUNGARY - MAY 17, 2011
1 l bottle bought at the „Főzdefeszt”. Pours a hazy orange with a finger thick, off-white head. Smell of fermented fruits. Tasteing begins with a slick mouthfeel followed by sweet-sourish tasted malt and fruity yeast (peach, mandarin, banana). The middle brings citrus, herbs and grain along, the sweet-tart finish is escorted by herbs and citrus, which drain the palate nicely and leaves at last a long, fruity-spicy aftertaste behind. The hops is a bit harsh for me, but beside that it’s overall a nice and rounded wheat brew with an outstanding flavour.

3.6
mattphilips (801) - Budapest, HUNGARY - MAY 14, 2011
Csapolva a Főzdefeszten. Teljesen átláthatatlan narancsos árnyalatú világító arany szín, tetején egy kissé krémes, jó magas és kitartó hófehér habbal. Illatában a banán elképesztően erős, második helyen az élesztő van, amiből talán kicsit több van benne a kelleténél (persze csak az én ízlésem szerint), de egy üde mandarinos és fűszeres aroma is előkerül. Az ízét is alapjában véve meghatározó banán, illetve élesztő mellé már a búzamaláta zamatos íze is betársul, illetve savanykás keserű lecsengésének van egy citrusos íze. Búzamalátás és banános utóíze hosszan kitart. Jó száraz, közepes testű üdítően szénsavas búza, amit percek alatt fel lehet hörpinteni a nagy nyári melegben. Én nem gondoltam volna, hogy ebből a típusból képesek Magyarországon ennyire jót főzni, alig várom már, hogy megtudjam Pesten hol lehetne hozzáférni! Ja és ha nem is az eddigi legjobb, de kétség kívül a legbanánosabb búzasör, amit valaha kóstoltam.

5
kunca (5) - HUNGARY - MAR 12, 2011 does not count
Eddig nem igen szerettem a búza söröket. Igaz ez nem is sör ez ser. Nekem nagyon ízlik. Heti 10-12 liter lecsúszik belőle.


We Want To Hear From YouJoin us! RateBeer is made by beer enthusiasts for the craft beer community. Your basic membership is free and allows you to read all beer ratings. Click here to create your account... and give your opinion!

Join Us »A tick is a star rating
 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5