Ugly Duck Hans Across the Water

Also known as Ugly Duck Imperial Vanilla Coffee Porter
Commercial description
Editor’s note: Made for Sherbrooke Liquor Store, Edmonton, Canada.

Danish: En øl der har puslet i mit hoved længe – faktisk siden jeg for et par år siden besøgte Jim i hans butik Sherbrooke Liquor Store i Edmonton, Canada. Fantastisk butik og et meget passioneret personale. Jim får lavet flere af øllene specielt til hans egen butik, og på gentagne opfordringer har vi nu brygget denne til ham. Ønsket var at den skulle tappes på 1,5 L Magnumflasker, og det er den så blevet. Det kan man da alt andet lige kalde en stor oplevelse.
Dog har vi tappet den på 33 cl flasker til vores danske kunder, da 1,5 L Porter på knap 10% alk. vist kun er for Canadiere og Finner.
Vi er lige så passionerede med vores øl som Jim med sin butik. Hvad kunne ellers få os til at stå tidligt op om morgenen og brygge 125 L kaffe til en øl?!
Resultateter en stor og kraftig Porter med en umiskendelig og lækker kaffearoma. En blød og lækker øl, selvom den med sine knap 10 % er en kraftig herre. Både Cascade og Simcoe skinner fint igennem de ristede elementer og blander sig dejligt med den ristede aroma og kaffen.
Jim har fået designet sin egen etiket til Magnum-flasken, hvor undertegnede (red: Martin Jensen) igen optræder –denne gang i en noget mere fit og superhelteagtig måde end vanligt – jeg må have efterladt dem med et godt indtryk.
Vi vil skabe fred, sagde Jim. Hans Ø må ikke skabe flere uroligheder, og når de 2 lande på skift landsætter tropper, må vi ølelskere mane til besindighed og med dette lille bidrag forsøge at få verden i balance.
Proceed to the aliased beer...

Ugly Duck Imperial Vanilla Coffee Porter

The brewer markets this same or near-same product by more than one names. This can be the result of a brewer distributing this beer under different names in different countries, or the brewer simply changing the name, but not the recipe at different points in time.