Örebro öl- & whiskyfestival

Details

Den 18-19 november 2011 är det dags för Örebro Öl & Whisky Festival på Conventum Arena. Det är fjärde gången Örebro har en öl- och whiskyfestival och efter de gågna årens succé så är festivalen här för att stanna. Det positiva ryktet har spridit sig.

En annan anledning till varför vi har en festival i Örebro är att vi har fått en mycket god uppbackning från många importörer och bryggerier som gärna ställer ut på vår festival.

Vilka är utställarna?
Vi kommer att ha ett 50-tal utställare som bl.a. är mikrobryggerier, whisky- och ölimportörer, bryggmästare, whiskyhuvudmän och en rad olika choklad- och delikatessföretag. En av utställarna är bl.a. Närke Kulturbryggeri som har vunnit flera priser för världens bästa Porter enligt Ratebeer.com.

Vad händer?
Som besökare går du runt och köper provsmak, allt från 10 cl öl till 2 cl whisky. Sedan kommer vi ha ett antal öl- och whiskyprovningar, Master Classes samt olika seminarium.

Festivalen kommer även att arrangera tävlingar som te.x. Bästa julöl, Festivalens bästa öl och bästa whisky.

Övrigt!
Målet med festivalen är att besökarna skall få utökat kunskap inom öl och whisky samt att det skall vara en festlig tillställning.

Cost: SEK 200
http://www.conventum.se/oow

Contact

Peter "Pyrre" Lindqvist
[email protected]
+46 19-766 45 07Discussion

No comments added yet

299 characters max