Kristiansand Ølfestival

Details

Kristiansand Ølfestival er en fantastisk lørdags ettermiddag der kvalitet går foran kvantitet. Norges fremste og mest kompetente øl-personligheter og bryggere vil være representert, i tillegg til mye spennende og heftig i flytende form.

Tanken er enkel, men genial: Vi åpner alle barene på Kick utelukkende for ølglade mennesker. I tillegg setter vi opp "mobile barer" fra bryggerier og importører r
undt i Klubben. Her skal man kunne smake fantastiske ting, rett fra bryggerier som representerer seg selv, og også heftige øl importert fra det store utland.

Små smaksprøver, store smaker!

En smaksprøve er 1.5 dl, og koster en bong. Fem(!) av disse bongene er inkludert i billettprisen. (NB! Enkelte øl vil kunne koste mer enn 1 bong).

Ikke til å forveksles med den "oktoberfest" øl-festivalen som holdes senere på kvelden og separat fra dette arrangementet. Denne lørdagsettermiddagen blir det kunnskapsbasert fokus på de edleste malt-dråper, og profesjonelle bryggere, importører og entusiaster fra det ganske land dukker opp for å dele kvelden med deg.

Billettpris kr. 250,- inkludert 5 bonger.

Kjøpes på www.billettservice.no i fra tidlig september

Det vil være ekstra bonghefter til salg på Kick.

http://www.facebook.com/pages/Kristiansand-%C3%98lfestival/373142372758677

No contact information providedDiscussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees