Sällskapet Maltes Hembryggarfestival

Details

Summary in English: Homebrewing festival in Malmö. 22 breweries, 30 beers, 2 meads. Winner gets to brew at Malmö Brygghus, that beer will be served at five local pubs.

Över 200 besökare är nu anmälda till vår tredje hembrygdsfestival. Vi får träffa 22 bryggarlag i olika storlek, med olika erfarenhet och de bjuder på 32 drycker som tävlar om årets bästa öl och utöver det har flera med sig öl utom tävlan. Den vinnare som koras av besökarna får brygga hos Malmö Brygghus och ölen serveras sedan där samt hos bägge Bishop’s Arms i Malmö, På Besök samt en kommande restaurang med ölfokus. Andra fina priser finns från Humlegården och South Plains Brewing Company.

Det är första gången någon av våra tillställningar har så många deltagare så vi gör vårt bästa för att det skall fungera smidigt vid entrén. De som betalt inträdesavgiften i förväg får en egen VIP-kö. Andra ombedes ha jämna pengar med sig – 300 kronor per person, 200 kr för medlemmar. Ett års medlemskap kostar 150 kronor. I entréavgiften ingår ett festivalglas – så långt lagret räcker – samt en buffé med varma och kalla rätter. Den hemgjorda ölen bjuder bryggarna på. Det kommer att finnas ett begränsat antal sittplatser i samma sal som ölen serveras.

För de som inte vill stå och köa kl 15:00 är dessa ungefärliga tider intressanta:
16:30 Jeffrey Brown dukar fram buffén, levande musik med Sven Erik Lundequist Trio
19:00 Sista tid för inlämning av röstsedlar - en röst vardera på de tre bästa ölen samt snyggast dekorerade bord
19:30 Prisutdelning

Väl mött!

Cost: 300 SEK
http://www.sallskapetmalte.net/hem/hembrygdsfestival2012

Contact

Sällskapet Malte
[email protected]Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees