Bad Seed Brewing Albino Gandhi LAUNCH

Details

After at have afværget en kamp mod elementerne, efter at have kørt Sjælland tyndt i søgen efter humle, og efter 3 måneders blod, sved og tænderskæren i kløerne på den grusomme Peter Sonne, kan jeg nu stolt fremvise min første øl under det beskidte navn Bad Seed Brewing.

Premiereøllen Albino Gandhi vil flyde i al sin hopfigkeit fra kl. 20.00 indtil de humlesultne pilgrimmes tørst er tæt på slukket. Kom og skål med mig - foråret er her, humlen er i glasset, og livet er flot.

______________________________


Albino Gandhi fra Bad Seed Brewing er en rug-IPA, som på nærmest ulovlig vis er tilsvinet i Amarillo og Simcoe-humle. En øl, som med sin inciterende frugtskål af en humlearoma, sin lette krop og tilbageholdte bitterhed samt sin tropiske humlesmag vil føre dig til den eneste underkastelse som den ellers ganske asketiske Gandhi billiger, nemlig underkastelen til Humulus Lupulus. Værsgo - swin dig til i’e!

Brygget på vand, malt (maris otter, rugmalt, melanoidin), humle (amarillo, simcoe, perle) og gær. 6,4%, 24 IBU. Brygget på Nørrebro Bryghus

Cost: gratis
http://www.facebook.com/events/529427567102208/

No contact information providedDiscussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees