FairBar: Mød brygmester Anders Kissmeyer bag baren

Details

Torsdag aften vil Anders Kissmeyer servere sine egne fadøl bag baren på Fairbar. Det er rigtig gode øl, og Anders er en mand, der ved rigtig meget om ølbrygning. Mange kender måske Anders Kissmeyer som den visionære brygmester, der i 2000 tog initiativ til Nørrebro Bryghus, som han siden udviklede gennem 10 år - inden han i 2010 forlod Nørrebro for at starte sit helt eget: "Kissmeyer Beer & Brewing".

Sidste år blev ham kåres som verdens bedste brygmester af "The Scandinavian School of Brewing" og på torsdag kan du møde ham på Fairbar.

Vi har 5 forskellige øl fra Kissmeyer på hanerne torsdag.
Hvilke offentliggøres her på siden onsdag aften.


VI HAR 5 KISSMEYER ØL PÅ HANERNE

Kissmeyer Stockholm Syndrom DIPA (9,5%)
Ravgylden, potent øl, meget kraftigt humlet med 50% US and 50% NZ aromahumle, hvilket giver en tør og intenst frugtig dobbelt IPA, med en sprød, bitter eftersmag og en livsfarlig drinkability.

Søgaard/Kissmeyer Espresso Stout (7.0%)
Sort, intens og yderst fyldig stout med nogen sødme og en elegant duft og smag af den tilsatte espressokaffe. Brygget pa Søgaards Bryghus i Aalborg.B rygget pa Søgaards Bryghus i Aalborg.

Kissmeyer Black IPA (7,0%)
Sort i farven, men mest klassisk IPA i duft og smag. Intens, krydret duft af Amerikansk og New Zealandske aromahumler med et diskret, ristet indslag. Smagen er middelfyldig og tør med blide noter af ristet malt, ogteet og frugtig humlesmag samt en markant, men afbalanceret bitterhed. Eftersmagen er lang med tydelig karakter af humle, kaffe og chokolade .

Moonlight/Kissmeyer Foreign Influence (6%)
Brygget i maj 2012 med karismatiske Brian Hunt fra Moonlight Brewing Co. i Santa Rosa, Californien. Øllet er en saison, let krydret med Madagascar peber, som jeg ristede liggende på maven under Brian’s gasfyrede urtkedel, og redwood skud, som vi sammen på bryggedagen gik ud bag ved bryggeriet og klippede af træerne.

Elliott Bay/Kissmeyer Royal Jubilee Lager (7%)
En hyldest til Dronning Margrethe i anledning af hendes 40 års jubilæum, brygget med ’halv-dansker’ Doug Hindman på et af Elliott Bay’s tre bryggerier i Seattle, WA, som en stærk, dansk pilsnerøl á la Elephant, men med et ordentligt skud Willamette humle som det amerikanske indslag.

http://www.facebook.com/events/118119328378845/

No contact information providedDiscussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees