Oslo Beer Week

Details


For andre gang ønsker vi velkommen til Oslo Beer Week, 10-14. juni 2014
Festivalen foregår på noen av Oslos beste ølbarer og bryggerier.
Det spirer og gror i bryggemiljøet i byen med stadig nye mikrobryggerier. Det er kun Oslobryggerier og utesteder
med fokus på Osloøl som deltar. Crow Bar, Nydalen Bryggeri, Amundsen Bryggeri, Dronebrygg, Smelteverket og Grünerløkka Brygghus er alle med på årets festival. Flere kan komme til. Vi vil lage flere samarbeidsbrygg som lanseres under OBW, og meningen er at alle stedene kun har Osloøl i kranene. Det vil være forskjellige events som bryggmesterens middag, konserter, ølquiz, beerlympics og Oslo Beer Walk ledet av bryggmester John Hudson fra Nydalen Bryggeri.
Lørdag 14.06 samles alle bryggeriene i Københavngata 2 til stor avslutningsfest. Det er i bakgården til Grünerløkka Brygghus sitt bryggeri, der Grünerløkka mat- og mikrobryggfestival holder til. Man vil finne mange forskjellige øl på fat, og samarbeidsbrygg mellom bryggeriene i Oslo. Bryggerne vil være tilstede for å drikke og prate om ølen de har brygget. Vi tenner opp en stor kullgrill, så publikum kan ta med grillmat selv.
Alle arrangementene har fri inngang. Sjekk de forskjellige deltagernes facebook- og hjemmesider og www.facebook.com/OsloBeerWeek for mer info og program.

Vi gleder oss til å vise frem alt det spennende ølet som brygges i byen for tiden. Velkommen til ølfest i Norges ølhovedstad!

Cost: Fri inngang
http://www.facebook.com/OsloBeerWeek

No contact information providedDiscussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees