Sommarölsträff på Humlegården

Details

För tionde året i rad arrangerar vi tillsammans med Svenska Hembryggareföreningen en sommarölträff hemma hos oss (Eva och Svante) på Humlegården i Ekskogen, norra Vallentuna. I år blir det lördag 9 augusti, från kl 13 och framåt. Det blir gott öl, god mat och gott sällskap.

Har du eget öl du är nöjd med och vill få uppskattning för så ta gärna med och bjud på det. Det finns också möjlighet att rösta på de brygder man tycker är godast. Du som har med dig öl tar med så många brygder du önskar, gärna åtminstone 7,5 liter av varje brygd och ett bryggprotokoll. Brygderna ska anmälas på detta formulär senast fredag 8 augusti för att säkert komma med på röstsedeln.

För att ta sig till Humlegården tar man lämpligen Roslagsbanan. OBS: i år är det ersättningsbuss från Galoppfältet - se nedan.

Är du bilburen, se vägbeskrivningen här nedan. Om du har med dig öl som behöver riggas upp, sikta på att komma kl 12, annars kl 13. OBS att det kan vara lite knepigt med parkeringsplatser.

Hur hitta till Humlegården, Salby 7 i Ekskogen?
Vi finns cirka 4 mil norr om Stockholm, cirka 2 mil norr om Vallentuna. Humlegården ligger i trevägskorsningen 600 meter nordväst om stationen Ekskogen på Roslagsbanan. Tågen går en gång i timmen från Stockholm Östra. I år är det ersättningsbuss från Galoppfältet. Tag tåget mot Viggbyholm kl 11:50 och byt vid Galoppfältet till ersättningsbuss 27B mot Kårsta. Gå av vid Västanberga, som ligger strax efter trevägskorsningen. Man behöver alltså inte åka ända till Ekskogens station.

http://shop.humle.se/sommaroltraff


[email protected]Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees

No attendees at this time