Fanø tap take over + pop-up bottleshop

Details

Fanø Bryghus kommer til Århus lørdag d. 25/2 kl 12-22
Tap-takeover - Pop-up bottleshop - Egnsretter - Musik
_____________________________________________________

Et af Danmarks mest undervurderede bryggerier rykker pløkkerne op for en dag og kommer en tur til Århus, nærmere betegnet Café Albert på Møllevangs Allé. Med sig har de 30+ forskellige øl, egnsretter og musik fra Fanø.

Fanø Bryghus har nogle af de bedste bryggere med erfaring fra nogle af de mest ansete internationale bryggerier, blandt andet Goose Island Brewery og de har brygget øl sammen med blandt andre Evil Twin. De har igennem de seneste år været udenfor søgelyset og for de fleste har man kun kendt til deres standard-serie.

Det kom derfor som en stor overraskelse da turen gik forbi bryghuset og vi blev mødt af passionerede mennesker og en byge af spændende øl vi ikke havde set eller hørt om. Øl af høj kvalitet. Der var ikke langt fra øl til handling og et arrangement tog form.

Vi får besøg af 3 mand fra bryghuset, der vil være at finde på dagen. Ejeren Claus Winther tager deres 2 amerikanske bryggere Steve Rold og Ramen Brei med.

Smag På Øllet er glade for at kunne invitere dig til et hyggeligt og spændede arrangement med talrige eksklusive øl fra Fanø Bryghus og andet godt fra den lille ø i de rummelige og hyggelige omgivelser på Café Albert.

PROGRAM

Kl. 12-22: Fanø Bryghus tap takeover: 13 fadøl på hanerne.

Kl. 12-22: Fanø pop-up bottleshop: 20 forskellige øl til salg. Tilladt at tage med hjem såvel som drikke i caféen til samme lave pris.

Kl. 12-22: Østerskongen serverer sine berømte østers så længe lager haves. 6 varianter: 35,- for 1 stk. og 100,- for 3 stk.

Kl. 12-14: Frokost: Bakskuld med grønt, rugbrød og hjemmerørt remoulade. Inkl lille fadøl: 125,-

Kl. 14.00-15.00: Live musik med Moongazing Hare. Drømmende og surrealistisk folk musik fra Fanø.

Kl 17.30-19.30: Aftensmad: Skipperlabskovs, med stegt og kogt kød, løg, kartofler og surt til. Inkl lille fadøl: 125,-


[email protected]
86151611



Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees