Duggfrisk

Details

Duggfrisk er navnet på Kristiansands nye mat- og drikkefestival, lokalisert i smellvakre Gravane midt i Kristiansand sentrum. Over to dager mot slutten av august, nærmere bestemt 18.-19., vil de fremste leverandørene av kvalitetsråvarer innen mat og drikke samles hos oss. Festivalen er en videreføring av den svært populære «Kristiansand Ølfestival», som tidligere fant sted på Odderøya.

I løpet av denne helgen vil de beste mikrobryggeriene som landet har å by på være tilstede, og vi ønsker å kombinere uforglemmelige smaksopplevelser med konserter og et yrende liv nede ved vannkanten. Fredagen vil i all hovedsak ha fokus på Norges deiligste afterwork, der bedrifter kan reservere bord for ansatte og kunder, men det er selvfølgelig også mulig for private grupper å reservere. Denne dagen står et hjertekjært Norsk band på scenen, akkompagnert av fantastiske lokale artister og coverbands.

På lørdagen åpner området kl. 12.00. Her vil vi holde på hele dagen med guidede gastronomiske turer gjennom drikkens smaksrikdom og gi folk en mulighet til å møte slaktere, fiskere, bønder og ostemakere i fritt utfold. Deretter legger vi nok en gang til rette for en fin avslutning med nye coverbands, musikalske storheter og masse moro. Vi vil også dele ut prisen for «Duggfrisks beste øl», invitere en rekke spennende foredragsholdere og generelt meske oss i alt det gode livet har å by på. Vel møtt!

http://www.duggfriskfestivalen.no/

No contact information provided



Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees