Øl på Bakken

Details

På Bakken hylder vi det gode øl på alle tænkelige måder. I Ølfest-dagene er området ved Friluftsscenen forvandlet til Danmarks festligste øltorv, hvor du kan opleve alt det bedste fra den danske ølkultur.

Carlsberg har naturligvis deres egen bar på pladsen, hvor du kan smage på de forskellige varianter af bryghusets produkter, og vil du bare have en kold fadøl, kan du naturligvis også få den i fadølsbaren ved det store øltelt, hvor du kan skylle din øl ned i sommervarmen til tonerne af festlig musik.

Danske ølentusiaster bemander Danmarks Største Ølbar, hvor du kan købe smagsprøver af mere end 130 forskellige produkter fra mere end 30 forskellige danske mikrobryggerier. Og da det er ølentusiasterne selv, der står bag bardisken, er der således kompetente mennesker, du kan diskutere dine ølpræferencer med.

På Friluftsscenen vil der i løbet af dagene foregå en ølkonkurrencer fra ølstafet til ølsvingeren. Der er flotte ølpræmier fra carlsberg til de dygtigste.

Ølskribenten, Allan Mylius Thomsen afholder øl-quiz begge dage – og på nogle af Bakkens beværtninger er der specielle ølfest-tiltag. Besøg f.eks. Café Barfod, Plænebaren eller Sommerlyst.


Cost: Free entrance
http://www.bakken.dk/underholdning/events/bakkens_store_oelfest_fredag_den_29_juli_og_loerdag_den_30

No contact information provided



Discussion

Pinball 7/27/2011
To those that attend friday early.. - bring a few extra for friends to tick, I will do.. CU!

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees