OudeSchaterhand IPA releasparty

Details

Volgende week vrijdag 3 juni is het zover. Nico Bot en Joram de Raaf presenteren hun bier Oude Schaterhand IPA in ABT biercafé Oporto.

Jaarlijks organiseert Alliantie van Biertapperijen (ABT) een landelijke finale blindbierproeven. Deze wedstrijd is vorig jaar gewonnen door de afgevaardigden van Biercafé Oporto, Nico Bot en Joram de Raaf. Als prijs mochten zij het ABT bier van de maand juni brouwen.
Dit bier zal de hele maand verkrijgbaar zijn in alle 44 ABT cafés in Nederland.

Oude Schaterhand IPA
Oude Schaterhand is een echte Indian Pale Ale. De makers zijn geïnspireerd door het mid-westen van Amerika tijdens de 19e eeuw, Europese kolonisten, Duitse literatuur en Nederlandse VPRO televisie. De smaak vindt zijn oorspong in de beroemde legende van Winnentoe en Oude Schaterhand.

Smaakomschrijving
Zomerse blonde India Pale Ale met bijpassend hoppige smaak. Door Dry-hopping met Cascade hop heeft dit bier een heel fris en citrusachtig karakter. Het perfecte terrasbier waar je er graag nog een van bestelt.

Dorst gekregen?
Op 3 juni vanaf 17:00 uur presenteren zij hun bier. Het eerste vat wordt feestelijk aangeslagen onder begeleiding van live muziek door Spek & Boogert en er is een bijpassende “Havenhap” speciaal bereid door Olivier Beijn.

Cost: gratis
http://www.ravenbonehill.nl

No contact information provided



Discussion

Martinus 6/3/2011
Vreemd, ik had de impressie dat het bier gebrouwen was door Ronald Mengerink, van De Dochter van de Korenaar..
Verder inderdaad een erg lekkere IPA jongens, veel plezier met de release party!

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees