Prima Beers – Øl oplevelser nr. 6

Details

Prima Beers – Øl oplevelser nr. 6.
Fyraftenssmagning for øl ratere, øl entusiaster og andre Øl interesserede Kom forbi butikken til lidt uformelt networking og smag på disse sjældne specialiteter

Følgende arrangementer er foreløbig planlagt:
Fredag den 20 Februar, Øl oplevelser nr. 5 kl. 14.30-17.30
Fredag d. 27 Februar: Smagning på 8 Whiskyer + sandwich kun 225 kr fra kl 18.30
Fredag d. 20 Marts: Prima Beers – Øl oplevelser nr. 6 kl. 14.30 – 17.30

Øl der skal smages, Fredag den 20 Februar:
-Primator India Pale Ale, 50cl, 6,5%, IPA, Tjekkiet. (24 Ratings RB, 0 DK)
-The musketeers Antigoon, 33cl, 6,7%, Belgisk Ale, Belgien. (Kun få DK Ratingings RB)
-Delirium Argentum, 33cl, 7,8%,IPA , Belgien. (36 Ratings RB, 0 DK)
-Hof Ten Dorm Brand Van Leuven, 37,5cl, 6,5%, Røget Sour Ale, Belgien. (55 Ratings RB, 6 DK)
-Emelisse creme brulle stout, 33cl, 8%,Vanillie Stout, Holland. (96 point af 100 på RateBeer)

Pris ved 5cl smagsprøver (i alt ca. 1,2 genstand) = 35kr (kan svinge et par kr.)
pris ved 10cl smagsprøver (i alt ca. 2,3 genstand) = 68kr (kan svinge et par kr.)

Ideen bag disse smagninger:
Vi synes at øl indkøb bør være meget mere end blot at tage øl ned fra hylderne, det bør være en oplevelse at købe og nyde øl. Her i butikken ved vi meget om vores produkter og da øl rating (vurdering af øl) er et stigende fænomen i Danmark og da flere og flere får sig en særlig fornøjelse i at smage sjældenheder, vil vi her i butikken tilbyde en mulighed for netop dette, og til en pris hvor alle kan være med. Vi vil nemlig gerne sikre at så mange som muligt kan nå at smage ellers meget dyre og meget sjældne øl til disse arrangementer.

Alle er velkomme til disse øl oplevelser både øl ratere, øl nørder, hr. og fru Danmark, og håndværkeren på vej hjem fra arbejde. Der vil være noget for alle typer øl nydere. Raterne kan smage øl de eller måske ikke kan komme i nærheden af og andre kan lære lidt om hvilke typer øl de kan lide og ikke kan lide uden først at skulle flere dyre flasker. Samtidig tilbyder vi et uformel miljø hvor man kan ” networke” og møde kunder og bekendt man ellers ikke ville rende ind i, med øllet til at bryde isen.

Arrangementerne er åbne arrangementer og vil som oftest blive afhold om fredagen som fyraftens arrangementer fra 14.30 – 17.30 en gang om måneden. Da der ikke er tale om traditionelle øl smagninger, men mere en uformelde smagninger kan man komme når som helt i tidsrummet og bruge den tid man skulle ønske på smagningen, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Da mange vil være kørende i bil har vi valgt at lave to størrelser af smagsprøver: en på 5 cl = ca 1,2 genstand så man kan køre inden for lovens rammer ved at bruge lidt tid i butikken, eller 10 cl = ca 2,4 genstande af øllene til dem der skulle vælge at komme som passerer, med tog/bus eller blot er ude og handle.


Cost: 35kr
http://www.primabeer.dk

Contact

Lars Christiansen
[email protected]
+45 25541153



Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees

No attendees at this time