Brew Your Mind Brewery - Love Session #1 session IPA - PREMIER

Details

A Krak’n Town több mint kocsma: itt formálódik az ellenállók új központja. A hely vezetője, Peter Hopsmalt von Corsair egyes híresztelések szerint az amperitákat, az új technológiákat, új energiaforrásokat keresőket is támogatja a félillegálisan megnyílt búfelejtő bevételeiből.

A csempészsöröket csapra verő, a birodalom hírhedt titkosrendőrségével, az ICON-nal dacoló, a neoluddita freeridereket ellenségnek tekintő von Corsair állítólag összeszűrte a levet egy törvényen kívüli sörkészítő csoporttal. A Brew Your Mind nevű gerillacsapat a Birodalom sörmonopóliumát kijátszva 2313 óta légikalózokkal szövetkezik, hogy vakmerő rajtaütéseken a szigorúan védett földekről beszerezze a legkiválóbb Amarillo és Tomahawk komlót. Legújabb sörük a Love Session #1 is épp ezekből készült.

Biztos információk láttak napvilágot arról, hogy a Brew Your Mind megegyezett von Corsairrel és a Love Session #1-t a Krak’n Townban fogják bemutatni augusztus 11-én.
A csempészektől kiszivárgott információ alapján egy citrusos, könnyen iható, zabpehellyel és a szintén védett ültetvényekről származó carapils malátával lett teljes az IPA.

Mellette természetesen a régebbi fejlesztésű gerillasörök is folynak majd a csapokból, mind például a nemrég debütált Yellow Haze, amely egy Pale Ale típusú, könnyen iható nedű, melynek grapefruitos, trópusi gyümölcsös ízvilága frissítően hat majd a nagy melegben a Krak’n Townba betérő amperita-szimpatizánsokra.

Cost: FREE
https://www.facebook.com/events/1833777496908868/


36 (30) 3645658



Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees