Taste of Summer Beer Festival 20.8 - 1.9 2014

Details

Ak máte radi pivo a chcete si vychutnať pivné špeciality, ktorých na našom trhu neustále pribúda, máme pre vás pozvánku. Košický Pivný Dom – Dobré Časy pre Vás pripravil v období od 20.8 do 1.9 2014 podujatie pod názvom Taste of Summer Beer Festival .

Cieľom tohto pivného festivalu je degustácia pív z produkcie pivovarov a minipivovarov z Anglicka , Belgicka , Slovenska, Čiech, Škótska , Dánska , Nemecka , Rakúska , Nórska a Maďarska , Košičanom a návštevníkom mesta tak chceme ponúknuť na konci leta možnosť ochutnať viac ako 100 značiek kvalitného piva z pivovarov a súkromných minipivovarov z desiatich krajín sveta. Skrátka pivné špecialitky.

Príďte sa na vlastné chuťové poháriky presvedčiť o tom, akú bohatú chuťovú škálu môže pivo poskytnúť. K tomu si môžete pochutnať na pivných špecialitách a absolvovať majstrovstvá v stolnom futbale, prvú trojicu čakajú lukratívne ceny , pripravené sú 2 stoly. Zúčastniť sa môžete aj ďalších súťaží ako Beer Quiz , Beer Bong atd k dobrej nálade prispejú i hudobní hostia: skupiny Danka Stark Band , Veslári , KATKA & RAFO BAND , Eugen Pál Baláz a spol /akustik/ a ďalší .
Vstup free pre priateľov Dobrých Časov na facebooku
Ako sa bude čapovať ?
Pivnica 22 píp – najpredávanejšie pivá Dobrých Časov obsluha
Dolná záhrada – ochutnávkový bar 20 píp samoobsluha do ochutnávkových pohárov
Bar hore – 16 píp zahraničné špeciály obsluha
Horná terasa 20 píp ochutnávkový bar samoobsluha do ochutnávkových pohárov

https://www.facebook.com/events/1505302283020788/

Contact

Miro
[email protected]
0948979411



Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees

No attendees at this time