Kalananana!

Details

Soovid aasta viimased päevad veeta Hiiumaal männilatvade kohinat kuulates, kuid tegelikult oled veel Tallinnas? Siis tule Speakeasy'sse, sest Kalana on tagasi! See on Põhjala mõnusalt kreemjas 8% brown ale, mis on pruulitud värskete männiokastega ja maitsestatud vaniljekaunadega.

Et siis, Speakeasy's algab aastavahetuse tähistamine juba täna. Avame, nagu ikka, kell 18 ja sulgeme nii hilja, kui lahkub viimane klient. Õhtukavas - parim õlu, ilusad inimesed, hea muusika ja sexycozy atmosfäär. Reedel ja laupäeval samamoodi! You know the drill!
Näeme!
//
You wish to spend the last days of 2017 on paradise island Hiiumaa, listening to the wind soughing in pine tree tops, yet you're still in Tallinn? Then come to Speakeasy, because Kalana is back! It's Põhjala's 8% ABV Brown ale, brewed with pine needles and some fresh vanilla pods.

So, at Speakeasy we start celebrating New Year's festivities already today. As always, we open 6pm and close when the last customer leaves. On the agenda - the best beer, beautiful people, good music and sexycozy atmosphere. Same thing on Friday and Saturday! You know the drill!
See you!


0



Discussion

No comments added yet

299 characters max

Are you attending?

Going

Attendees

No attendees at this time